donderdag 31 juli 2008

Tuenti


Dankzij Linkalicante, heb ik een uitnodiging bemachtigd voor het beta-testen van Tuenti. Het is een sociaal network zoals Facebook, of Netlog, maar dan in het Spaans.

Elke uitgenodigde krijgt op zijn beurt weer tien uitnodigingen ter zijner beschikking, en zo krijgt het sociale netwerk zijn gelimiteerd, doch exponentiële kantje. Nu, ik ken niet zoveel Spanjaarden die graag een uitnodiging willen. Dus, er blijven er nog wat over, voor Belgen of Spanjaarden die graag eens een kijkje willen nemen. Of de taal ook ingesteld kan worden naar Engels of zelfs Nederlands weet ik niet. Nog niet tegengekomen.

Hup hup! Vragen maar. Dit is een WEKEM algoritme: Wie eerst komt, eerst maalt. Succes!!

10 opmerkingen:

 1. Dat "majo" Fer de Linkalicante. Ik heb nog niet geprobeerd tuenti, maar iets wat ik heb gezien ik ben er niet van overtuigd

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ach, ik geef het nog wat tijd. Het is ook erg nieuw nog. Het ook slechts een beta. Laten we nog wat wachten en kijken wat het wordt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hoi hoi...
  hoop dat je nog een uitnodiging kunt missen...

  Groetjes Howard (Marbella)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @howard kaii: Ja ik heb nog wat uitnodigingen over. Als je me je e-mail adres geeft (er is hier geen manier om dat te zien in Blogger) dan nodig ik je zo snel mogelijk uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hallo Liezzzje, we kennen elkaar niet maar ik hoop dat je ook een uitnodiging voor mij over hebt. Ik hoop zo iemand te vinden die ik al een tijdje zoek..

  Groetjes Jelske
  (PS: kun je nu meteen mijn e-mail zien?)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @Jetske: Ja ik heb er nog over. Maar ik kan je e-mail niet zien en je blogger profiel is ook niet zichtbaar voor me.. Laat je me je e-mail weten, dan kan ik je uitnodigen.

  Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Liezzzje

  Heb je nog een uitnodiging op overschot? Het is wel al een tijdje geleden precies maar goed: wie niet waagt niet wint ;o)

  Alvast bedankt!
  Gert

  BeantwoordenVerwijderen
 8. @Gert: Ja, heb er nog over, maar heb wel je e-mailadres nodig ;)

  Groetjes, Liezzzje

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hey Liezzzje

  Bij deze: etdenbeiste@yahoo.com

  Merci hè
  I owe you one!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. hoi,

  zou je nog een uitnogiging kunnen missen? voor tuenti?


  alvast bedankt

  Moernaut Damien

  BeantwoordenVerwijderen

Geef je commentaar!