woensdag 23 juli 2008

Internet ya!

Internet. Internet. Internet. Ik wil ínternet!! Waarom is het zo moeilijk in Spanje? Misschien moet Google zijn "Internet voor iedereen"-campagne ook maar eens naar Spanje brengen.

Achja, voor zolang ze ons niet komen redden, redden we onszelf wel. Of eerder, laten we ons redden. Het gebrek aan Telefonica-bekabeling gebiedt ons enige vindingrijkheid.

En zowaar! Wipzona is ons ter hulp geschoten. Natuurlijk niet voor niets, maar de maandelijkse prijzen lijken redelijk te zijn. Je hebt al 1Mbps download en 384kbps upload voor een schappelijke prijs van 34 euros per maand. Voor de buren die graag een vaste telefoonlijn willen is er ook IP telefonie beschikbaar. Nadeel: de eenmalige vaste kost van 199(!) euro voor de installatie van de antenne. En dan is de installatie niet eens je eigendom. Ook IP telefonie kent een extra vaste kost van 99euro extra voor de IP adapter.

Achja, ik vrees dat Telefonica niet echt van plan is om er haast achter te zetten, dus we hebben er alle baat bij dit aan te schaffen. Al is het maar om het bloggen in het vervolg in mijn vrije tijd te doen, in plaats van thuis posts te schrijven en ze op het werk online te zetten. Wie doet zoiets nog in de 21e eeuw trouwens?

2 opmerkingen:

  1. Het is een schande, vooral nadat hij hoorde vanmorgen op de conferentie dat Japan zal glasvezel bij u thuis.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zeg wel, schande! Maar wees gerust, ik verhuis niet naar Japan. De mannen lopen daar over straat in pijamas, blijkbaar.

    BeantwoordenVerwijderen

Geef je commentaar!