woensdag 5 november 2008

Stem voor Pau en Fernando!

Even een woordje uitleg. Een collega van mij, Pau, heeft een blog (over reizen naar Japan, Azië, ... ) waarin hij over zijn passies en zijn dagelijkse leven vertelt. Een andere collega, Fernando, heeft een blog over hiking, wordpress, en andere passies. Hier in Spanje zijn er jaarlijks "verkiezingen" voor beste blog in verschillende categorieën, genaamd "Premios Bitácoras". Voor de premie van dit jaar staat hij voorlopig derde. Aangezien alle beetjes helpen, vraag ik of jullie willen stemmen voor elpachinko en LinkAlicante. Het duurt maar even :) We willen dat ze winnen!! De wedstrijd duurt nog tot 7 november.Even een korte uitleg hoe het moet. Je gaat naar deze pagina en je geeft je e-mail in (in het derde vakje, het onderste) en klikt op "Enviar". Daarna krijg je een e-mail met een code. Deze code geef je dan op deze pagina in (ja het is dezelfde) in het eerste vakje.

Dan kom je op een pagina waar je kan stemmen. In de vakjes "Blog Revelación", "Mejor Blog Personal" en "Mejor Blog de Viajes" vul je in "http://elpachinko.com" en in de vakjes "Mejor Blog Deportivo" en "Mejor Blog Medioambiental" vul je "http://www.linkalicante.com" in. Daarna vul je de code in onderaan (om te bewijzen dat je geen robot bent). Nu klik je op "Votar".

Dat was alles! Mijn collega's zijn je erg dankbaar en jij hebt voor het eerst in je leven voor een Spaanse blog op een Spaanse website gestemd. Als de uitslagen bekend zijn, post ik een verslagje over hoe het hem vergaan is.

Alvast bedankt!

5 opmerkingen:

 1. Hartelijk dank voor uw hulp Liezzzje.

  Ook ik u zal stemmen in België

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @prognatis: Muchas gracias ;) A ver si los belgas quieren probarlo. :P

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lies dankuwel! (behoefte om te zien wat er ingewikkeld Nederlander!)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hey Liezzzje

  Ik heb zonet een poging gedaan om te stemmen, maar ik vind om te beginnen het "derde vakje" al niet. Als je "tab" bedoeld, daar zit blijkbaar een fout op? Kan je nog es zeggen hoe 't moet?
  grtjs!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @Fer: De nada :)

  @Anoniem: Thx voor het te proberen, maar de wedstrijd is al afgelopen. Volgend jaar nog es proberen ;) En k zal er dan screenshots bij zette! Toch bedankt

  BeantwoordenVerwijderen

Geef je commentaar!