woensdag 10 september 2008

Vrouwelijke promiscuiteit -- Het effect op de man

In een vorige post had ik het over vrouwelijke promiscuïteit. Tijd om weer een van de vragen te beantwoorden, namelijk: Wat is het effect hiervan op de man?

Het eerste dat moet gezegd worden is dat ze het op het eerste zicht niet erg lijken te vinden. Zij laten zich maar al te graag rond de vinger draaien van die smalle blonde met de zwoele lippen. Om maar van de "teticas" te zwijgen. Ok, maar kom dan niet klagen dat er misbruik van je wordt gemaakt.

Helemaal anders ligt de situatie trouwens als de promiscue vrouw in kwestie de zijne is. Heel begrijpelijk ook. Ze weten zelf wat ze van zulke vrouwen denken en willen niet dat de zijne zo is. Ervaring heeft me geleerd dat dit inherent is aan het liefhebben van de man. Het is lekker sappige jaloezie en dit hoort nu eenmaal bij een liefdesrelatie. Super-schattig, vind ik trouwens zelf.

Een van de grootste gevolgen is ongetwijfeld het feit dat mannen niet meer zelf "op jacht" moeten gaan. Veel vrouwen besparen zich de tijd en moeite door gewoon zelf op hun doel af te stappen. Dit is ook absoluut niet meer taboe in de tijd van promiscue vrouwen. Pas op, hierdoor is een eeuwenoud menselijk patroon doorbroken. Het gevolg is chaos alom. Wie gaat er op jacht en wie is de gewillige prooi? Geïntimideerde mannen durven zich niet meer op glad ijs begeven, vrouwen zitten eenzaam te wachten op hun droomprins. Begrijp me niet verkeerd, ik hoef niet terug naar de tijd dat ridders duelleerden om de hand van de schone jonkvrouw. Maar nu zitten er veel jong- (of niet-zo-jong-) volwassen kerels te wachten tot de liefde van hun leven plots voorbij komt gelopen, onder het motto "Je mag niets forceren, zeker de liefde niet." Nieuwsflash: Niets komt vanzelf. Je wacht toch ook niet tot je "per toeval" een werkgever tegenkomt die net naar jouw profiel op zoek is?


Mannen, beschouw dit gerust als een oproep om terug op jacht te gaan. De vrouwen op hun beurt geef ik de raad om hun promiscuïteit te temperen tot een aanvaardbaar niveau. Laat je niet misleiden door geile blikken: mannen vinden promiscuïteit enkel leuk bij andere vrouwen, niet bij hun eigen vrouw!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Geef je commentaar!