woensdag 6 augustus 2008

Puberbezoek

Sinds half juli hebben we bezoek van Robin en Kevin, de zoons van Stefan. De twee jongens in volle puberteit brengen vijf weken door in Finestrat, genietend van een hete zomervakantie in Spanje bij papa, Matias en Lies en consumeren per dag elk zo'n 2 liter ice-tea de man. Het is ook nodig om veel te drinken bij dit weer, zeker als je het niet gewend bent. Zeker Kevin begint stilletjesaan de proporties aan te nemen van een volwassen man. Hij begint zijn armen en benen ook een beetje onder controle te krijgen. Man, wat groeien die kerels! Ze veranderen elke keer als ik ze zie. En de volgende keer ben ik vast niet meer de grootste in huis.

Ook aan de meisjes in de urbanizatie is de komst van twee nieuwe puber-kerels niet ontgaan. Tegenwoordig wandelen er om de haverklap Spaanse bakvisjes langs de achtertuin, heel opvallend AHEMMMMMM AHEMMMMMMM hoestend. Erg lachwekkend voor ons. Toch is degene waar al die heisa om te doen is, er zo door geïntimideerd, dat hij liever wacht met naar het zwembad te gaan tot ze eruit zijn.

Voor de rest amuseren ze zich best met 2 PC's, een grote HDMI flatscreen met satelliet én Playstation 3. Voor die PC's en PS3 hebben we trouwens pas nog nieuwe spellen gekocht. Bladestorm voor de PS3 is een leuk spelletje, niet te moeilijk maar ook niet te makkelijk. Het enige wat er mist is een duidelijk doel. We denken dat het doel is zoveel mogelijk beroemdheid te vergaren, maar er loopt ook iets van een verhaallijn door.

En nu is papa thuis, dus PC, PS en TV-plezier voor vier! Een dikke zoen aan mn vier mannen!

2 opmerkingen:

  1. Menuda tropa tienes en casa. No os caben más vídeojuegos.

    Deberías adoptar a Javier para jugar todos juntos al WOW.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. WOW? No tenemos internet... INTERNET NO VAAAAAA AAARRRRRRRRRRRRRH

    BeantwoordenVerwijderen

Geef je commentaar!