zaterdag 1 december 2007

Kinderkamerkoorts bijna genezen..

De kinderkamer vordert met rasse schreden.. De kast is al helemaal geverfd en de muren hebben ook al een laagje gehad. De kleurencombinatie is wel geslaagd, na een aanpassing weliswaar. De verf zijn we gisterenavond gaan halen, en hadden iets meer pastelkleuren gekozen. Maar als het blauw aan de muren hing, was het veel feller dan op het kaartje. Nuja, eigenlijk vonden we het wel heel leuk, dus dat was niet zo erg. Daarna het paars eens geprobeerd, maar dat leek natuurlijk wel op de kleur van het kaartje. Dat was te licht dus.. Dus ik vanmorgen met een dikke buik naar de verfwinkel... Rara, waarvoor had ik verf nodig ;o) Maar de tweede kleur was wel beter dus. Als de muren geverfd zijn, kan de kast gemonteerd worden, das precies leuker dan verven ;o) . Dacht dat het voor morgen zou zijn, vandaag is er immers genoeg werk verricht. Maar toch blijkbaar heel leuk, zo'n kast in elkaar zetten.. Hij wordt op dit eigenste moment in elkaar gezet dus. De verver hangt intussen vol met blauwe en paarse spatten trouwens. Best wel een schattig zicht :o)

Nadat ik de verf was gaan halen was ik in het terugwandelen eerder toevallig een baby-winkel binnen gelopen. Het was een winkel met gordijntjes, handdoeken, geurtjes voor in huis, decoratiespulletjes enzo.. Maar de hele bovenverdieping was helemaal gevuld met baby-spulletjes. Daar heb ik dan nog wat rondgelopen en wat geneusd maar we zullen nog eens samen gaan in de week :o)

Vandaag zijn ook een deel kleertjes gewassen. Pfoe, zijn da een hoop kleertjes zeg.. :o) Maar wel fijn om allemaal nog eens door mn handen te laten gaan. Als ze droog zijn (morgen, vandaag niet genoeg wind..) dan zal t eens tijd worden om een koffertje klaar te maken he.. Dat zal ik dan maar in de auto leggen voor als t opt werk hoge nood wordt.. Maar ben er wel gerust op dat t nog een tijdje zal duren. Precies iets geruster dan Stefan :o) We zullen wel zien he.. Hij komt wanneer hij komt he..

De sokjes die ik wou maken zijn ook eindelijk af, na een aantal pogingen. (Eerste sok verkeerd steken geteld, dan een paar gemaakt die veel te klein zullen zijn maarja) Maar het resultaat mag er zijn. In het zwart, niet bepaald een baby-kleur maar wel stoer vond ik voor een jongen. Ondertussen ga ik nog eens op zoek naar ander garen, is hier precies niet zo makkelijk te vinden.

Het begint te korten. Het in orde brengen van de kinderkamer, het maken van sokkies, het klaarmaken van een koffertje en het (ondertussen constante) uitzicht op een hele dikke buik beginnen toch wat kriebels op te wekken. We zijn best wel wat nieuwsgierig hoe dit ventje in mn buik eruit ziet. Hoe gaat zo'n bevalling gaan? Zou het me lukken zonder epidurale, hoe lang zal het duren? Over een dikke maand hebben we er normaal een antwoord op. Ondertussen genieten we net zoveel van de tijd met ons tweetjes als we ernaar uitkijken om met drie te zijn.

Laat ook eens een kribbel achter als je wilt ;o)
Groetjes van ons drietjes uit (het zonnige) Altea

1 opmerking:

 1. Allez, ben blij dat de "stopkes" geholpen hebben.
  Mijn complimenten ook aan de verver van dienst. Ziet er mooi uit. Ook mooie kleurtjes. Blauw, maar niet baby-blauw. Echt iets voor Pedro.
  Ondertussen is creatieve mama ook nie meer te stuiten. Sjieke muts, dito sokjes. Arme gast, zooo warm in Altea en dan gaan zweten in muts en sokjes omdat moeder de juiste haaknaalden op de kop kon tikken.Nu nog handschoenen voor die zweetpollekes.
  En natuurlijk ne ferme dikke sjaal! Kan de koorts zo weer uitbreken... LOL
  Allez, ik zie uit naar de volgende nieuwsflash uit Altea.
  Knuffel en zoen!
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen

Geef je commentaar!