vrijdag 16 november 2007

Een IKEA bezoekje

Gisteren naar de IKEA geweest, voor babyspulletjes. In Murcia nog wel, das een goeie 150km van ons stekje in Altea. Maar aangezien de meubeltjes die we hier gezien hadden nogal krakkemikkig waren en duur op de koop toe, hadden we besloten eens een tochtje te maken ervoor. Na de echografie, waarop alles trouwens okeej was. Eens in Murcia aangekomen nog wat rondgereden tot we het concept van "rondpunten met rode lichten" onder de knie hadden.

Het rondlopen in de IKEA was heel gezellig. Als er zoveel kleine prulletjes liggen zijt ge ook altijd geneigd om wat leuks mee te nemen. Voor de rest alles vlot verlopen: van de meubeltjes die we op voorhand uitgekozen hadden, de nummertjes opgeschreven. Toch maar van kast gewisseld en de commode weggelaten. Uiteindelijk in het magazijn op zoek naar de spulletjes.... Twee van de drie dingen liggen er ni meer.. Hmz da was wa minder, maarja onze zoon zal toch een bedje nodig hebben om in te slapen. Gelukkig was het andere bedje er nog dat we ook mooi vonden. Lang wachten aan de kassa, nog wachten buiten de kassa voor het andere bedje.. Geprutst om alles in de auto te krijgen... Oef, toch nog gelukt..

Tegenover de IKEA in Murcia ligt een baby/speelgoedwinkel, waar we ook wat in rondgeneusd hebben. Daar hebben we eindelijk een universele sterilisator gevonden (nergens te vinden bij ons in de omtrek). Ook hebben we daar een een leuk babyzitje gevonden (kijk hier => niet helemaal t zelfde maar lijkt er heel erg op). Dat kon nog nét in de auto.

Een volle koffer rijker en de portemonnee heel wat dunner richting thuisbasis. Eens thuisgekomen kon Stefan niet wachten om het wiegje al in elkaar te zetten :o) En daarna nog een van de twee keukenkastjes in elkaar gezet. Het kriebelt duidelijk wel al bij ons allebei om aan de kinderkamer te beginnen. Maar eerst moet het BoyMarlyn project nog af geraken, dan pas is er tijd voor. Woensdag normaal gedaan, en dan aan de slag!! Het blauwe kinderbedje staat er alleszins al.

1 opmerking:

Geef je commentaar!